Tennis: nieuw seizoen, nieuwe kansen?

27 maart 2021

Momenteel worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd om de banen weer speelklaar te krijgen, zodat het seizoen op 1 april van start kan gaan.

Maar mag er wel gespeeld worden? Het is nog niet helemaal zoals vanouds, maar per 16 maart mogen volwassen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Enkel- én dubbeltennis is hiermee dus toegestaan, met de voorwaarde dat spelers van 27 jaar en ouder 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Voor jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar is tennissen toegestaan zonder onderling 1,5 meter afstand te houden.

Reserveren

Vorig jaar introduceerden we het reserveren van een baan via de SVA Reserveringslijn en deze houden we in elk geval in het begin van het seizoen in stand.

Let op: de Reserveringslijn heeft een nieuw nummer:
06 84 43 86 03

Ter herinnering hieronder de instructies voor het reserveren van een baan:

  • Reserveren kan minimaal 2 uur en maximaal 2 weken vóórdat je de baan op wil. Geef je reservering telefonisch of via WhatsApp door op het volgende telefoonnummer: 06 84 43 86 03.
  • Geef hierbij de dag en het gewenste tijdvak door en de voor- en achternaam van jou en de andere speler(s) (lid of introducé). Alle reserveringen worden bewaard om eventuele besmettingsmomenten terug te kunnen herleiden.
  • Je reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.
  • Indien je toch niet kunt spelen, annuleer dan zo spoedig mogelijk je reservering om het tijdvak vrij te houden voor anderen.

De Reserveringsagenda is hier in te zien.

© Sportvereniging Abbenes