Keeperskamp Keepersworld.nl 2017

10 mei 2017

Voor de 6e keer organiseert Keepersworld.nl een keeperskamp!!

 

Wat kan je verwachten op het keeperskamp;

 • Twee daags keeperskamp
 • 4 of 5 trainingen
  • Looptraining
  • Gastcollege keeper (s) uit betaald voetbal
  • College over Coaching door de keeper en/of Positie kiezen in het doel
 • Keeperscompetitie (beste keeper keeperskamp 2017, mooi dagprijzen)
 • Inclusief maaltijden en drinken tijdens de maaltijden
 • Inclusief drinken tijdens de trainingen
 • Inclusief Keeperskamp kledingpakket (shirt LM & korte broek & kousen) t.w.v. € 44,95
 • Leeftijd: geb. jaar 2008 t/m 2001
 • Groepen bestaan maximaal uit 6 keepers
 • Geen overnachting, de dagen duren van 9:00 uur tot 17:30 uur.
 • Prijs € 100, 00 (incl. kledingpakket), betaling per kas op de 1e dag keeperskamp bij aanmelding

Het keeperskamp wordt gehouden bij VV Kolping Boys op sportcomplex de Nollen, Beverdam 3 in Alkmaar. Het keeperskamp staat onder leiding van Mark van Stipriaan, die wordt ondersteund door keeperstrainers van Keepersworld.nl. Er is tevens medische verzorging aanwezig.

Elke keeper heeft een droom en wil het liefst profkeeper worden echter dit is niet voor iedereen weggelegd. Keepersworld.nl geeft daarom elke keeper de kans om twee dagen te leven en te trainen als een profkeeper tijdens het keeperskamp.

Naast de keeperstrainingen wordt er ook loopscholing gegeven door een professionele looptrainer. Aan het einde van elke dag staan de diverse keepers spelvormen centraal, dit leidt tot de “beste keeper van het keeperskamp 2017”.

Dit jaar zullen wij enkele nieuwe keepers spelvormen introduceren o.a. Keepersquash, Keepersreflex, Keepersbattle en Spikeball. Dit wil je toch niet missen!!! Wordt jij de “beste keeper Keeperskamp 2017”

Op beide dagen zijn keepers uit het betaalde voetbal aanwezig om uitleg te geven over wat het is om keeper van een betaald organisatie te zijn en wat je er allemaal voor moet doen en laten, deze keeper zal tevens aanwezig zijn tijdens de trainingen in de middag om alle keepers te voorzien van tips. We zullen aandacht geven met beelden van het EK van Jasper Schendelaar en een training laten zien van Indy Groothuizen bij Nordsjaelland

Wij kunnen jullie mededelen dat op het keeperskamp de volgende keepers aanwezig zijn (onder voorbehoud i.v.m. trainingsprogramma en/of vakantie): Indy Groothuizen (Ajax en momenteel Nordsjealland, Denemarken), Nick Plomper (Ajax O19), Jasper Schendelaar (AZ O17, speelt EK van 3 t/m 7 mei), Beau Reus (AZ O16), Daniël Deen (AZ O14) en Gijs van Schouten (AZ O14). We zijn bezig om nog enkele keepers naar ons complex te halen.

Keepersworld.nl beschikt over uitstekende en een hoge kwaliteit trainingsmaterialen o.a. ballen, boardings, tsjoeks, Dummy’s (Poppen), poortjes, loopstokken etc. Naast de keepers trainingen schenken wij ook veel aandacht aan plezier en beleving.

Data keeperskamp:
Zaterdag 17 juni 2017 en zondag 18 juni 2017

Geef je nu op voor het Keeperskamp in juni 2017!!!!

Ga naar “Aanmelden” op de website www.keepersworld.nl  of klik op http://keepersworld.nl/?page_id=78 om het inschrijfformulier in te vullen!!

Via smartphone: Ga naar de website www.keepersworld.nl, klik op menu linksboven, klik op het pijltje voor “Aanmelden”, klik vervolgens op “Aanmelden Keeperskamp”, vul het formulier in en klik op verzenden.  

© Sportvereniging Abbenes