Bedrijfstenniscompetitie bij SV Abbenes

29 januari 2018

Op zoek naar een sportieve afsluiting van de werkweek? SV Abbenes (gelegen nabij de splitsing A44 en A4 bij Nieuw-Vennep) biedt dit aan in de vorm van de bedrijfstenniscompetitie.

De bedrijvencompetitie is speciaal voor bedrijven- en vriendenteams in het leven geroepen om sportief de week af te sluiten op de tennisbaan. Ieder team bestaat minimaal uit twee personen, maar meer mag altijd. Er wordt 10 vrijdagavonden gespeeld, van half mei tot medio september, waarbij tijdens de zomervakantie een pauze wordt ingelast. Teams spelen meestal 7-8 van de tien avonden, per avond twee partijen van 1 uur. Er wordt gespeeld van 18.00-22.00, voorafgaand en tussendoor kan er gegeten en gedronken worden op het park.

De competitie is een mooie manier om collega’s op een andere manier te leren kennen. Er is plek voor zowel heren-, dames- als gemend dubbelteams.

Alle voordelen nog eens op een rijtje:

– Gemakkelijk bereikbaar vanaf snelwegen A44 en A4 (splitsing A44 en A4 bij Nieuw-Vennep) en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

– Sportief teamuitje voor slechts €50,– per team (waarin minimaal 2 en geen maximum aan verbonden is). Tevens is er geen niveau aan verbonden; iedereen mag en kan meedoen.

– Shirts kunnen gesponsord worden, maar iedereen kan ook in zijn/haar eigen kleding komen meedoen.

– Elke avond verzorgen wij een maaltijd voor een kleine prijs.

– De competitie telt een aantal trouwe teams die al heel lang meedoen, maar er is nog plek voor nieuw animo.

Wil jij een team opgeven? Laat het ons dan weten via: bedrijvencomp@svabbenes.nl. Wij kijken uit naar jullie aanmelding om er in 2018 weer een gezond en sportief jaar van te maken!

 

 

© Sportvereniging Abbenes