Vleeschhouwerij De Scharrelaer: hippie tour

8 juni 2018

Vandaag kreeg het thema Love & Peace van het toernooi extra glans door de pubquiz. Negen teams hebben het vanavond opgenomen tegen elkaar in 5 ronden van 10 vragen. Opmerkelijk was het bijzonder goede resultaat van de Polderdiva’s. Alle jaren, dit jaar was het de 5e quiz, deden ze mee  en vier jaar met een laatste plaats geeindigd. Dit jaar hebben de dames zich goed ingelezen met een tweede plaats als resultaat. De hoofdprijs ging dit jaar naar team Turks Fruit – niet helemaal gek met twee dames die de sixties bewust hebben mee gemaakt.

Donderdag was traditioneel een rustige dag in het vijftig plus toernooi. Morgen is het voor de deelnemers finaledag met afsluitend een forel van de BBQ. Het avondtoernooi vertoonde een rustige avond door het uitvallen van een laatste ronde partij. Om dit moment is het toernooi voor 55% gespeeld en voor 99% gepland. Nog steeds druppelen blessures binnen, toch nog verhinderingen dus onze toernooileider blijft er druk mee om alles voor iedereen naar wens te krijgen.

Je kan ons ook volgen op Facebook en onze eigen webpagina op deze site. Bijvoorbeeld door de Wij hebben gehoord te lezen of de foto’s te bekijken.

© Sportvereniging Abbenes