Abbenes Open Toernooi

Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes 2017

Jaarlijks organiseert de vereniging, nu al 31 jaar, een Open Toernooi voor dubbel- en enkelspelers uit de ruime omgeving van Abbenes. In verschillende leeftijdscategorieën en speelsterktes worden ruim 150 partijen gespeeld om de titel van ‘Open Abbenes Kampioen’. Dat de vereniging een gezelligheidsvereniging is blijkt uit het feit dat het park ’s middags reeds gevuld is met deelnemers van 50 jaar en ouder. Zij komen vanuit diverse regio’s als Amsterdam, de Bollenstreek, de Venen en de Haarlemmermeer. Vanaf 18.00 uur strijden de 17 en 30-plussers om de enkel en heren-, dames- en gemengd dubbel titels. Mede dankzij de twee banen met verlichting is het nu niet meer nodig om partijen bij kaarslicht uit te spelen.
Sportief gezien staat het toernooi op hoog niveau. Er klinkt zelden of nooit enig wanklank op de banen in Abbenes. Kortom, een leuke week voor SVA-leden, dorpsgenoten, deelnemers en organisatie.

De gegevens over het toernooi:

5 30+ (HD,DD,GD)
6 17+ (HD,DD,GD)
6 30+ (HE,DE,HD,DD,GD)
7 17+ (HD,DD,GD)
7 30+ (HE,DE,HD,DD,GD)
6/7/8 50+ (HD,DD,GD).
Let op: de 50 plus wordt overdag gespeeld en telt niet mee voor de KNLTB ranking.

Toernooiweek: 5 t/m 11 juni 2017 – u kunt het toernooi volgen op www.toernooi.nl (avond toernooi) / (50+ dagtoernooi).

Nieuwe hoofdsponsor voor open tennis toernooi Abbenes

Met veel genoegen presenteert de Toernooi Commissie van Sportvereniging Abbenes de nieuwe hoofdsponsor van het 31e Open Tennis Toernooi. Vleeschhouwerij De Scharrelaer uit Nieuw Vennep is bereid gevonden zijn naam te geven aan het kleine, gezellige toernooi in de Haarlemmermeer.

Vlak voordat de posters bij de omliggende verenigingen zijn opgehangen heeft de toernooileider de eerste poster overhandigt aan Pieter Modderman van Vleeschhouwerij De Scharrelaer.

Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes

De commissie

U wordt de hele week gecontroleerd, gebeld, aangemoedigd door de Open Toernooi Commissie.

otc2016

Hannelore
De open toernooileider. Zij verwerkt uw inschrijvingen en ziet toe op een meest optimale planning. Samen met Gerrit, onze nieuwe sponsorman, heeft  Hannelore de werving van sponsorenop haar genomen! En met succes.

Ria
Ria is de steun en toeverlaat van de 50+ tennissers in de regio. Ook dit jaar weer volop actief tijdens het dagtoernooi en in de avond is ze wel aanspreekbaar maar heeft ze vrij voor de activiteiten.

Jeroen
Onze beller, grappen maker, zelfgemaakte taart leverancier en sportieve leraar. Jeroen slaat zelf ook graag een bal dus misschien ziet u hem niet alleen achter de tafel maar ook op de baan!

Thomas
Na één jaar te hebben geproefd aan de de commissie heeft Thomas ook voor 2017 zijn medewerking toegezegd tijdens het avondtoernooi. Thomas moedigt u aan, geeft technische tips, drinkt een borrel na afloop en verkoopt u graag ook nog een lootje voor onze toernooiloterij!

Hannie
Naast Ria onze tweede 50+ coach voor het dagtoernooi. Daarnaast altijd inzetbaar voor andere te regelen klusjes. Regent het overdag en moeten we naar de hal dan is Hannie uw gids!

Miek
Meisje voor alles… website, pers en fotografie. Begeleiding avond toernooi en alle neven activiteiten tijdens het tennissen die met thema’s te maken hebben.

Toernooi sponsoren 2017

Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes