Keepersdag

23 september 2016

Op vrijdag 21 oktober 2016 organiseert s.v. Huizen een Keepersdag i.s.m. Frans Hoek Sport.

Tijdens de training staat het doelverdedigen centraal; techniek en inzicht wordt bijgeschaafd. De sluitpost van een voetbalelftal is en blijft een eenling die een specifieke en gerichte aanpak verdient. De keeper staat in het middelpunt van de belangstelling: er wordt getraind, een onderlinge competitie afgewerkt, gekeken naar een spectaculaire demonstratie veelal met een bekende doelverdediger en geluncht. Uit de onderlinge competitie tussen keepers van verschillende leeftijdsgroepen komt de beste keeper(ster) van het district!

Alle finalisten (de nrs. 1 en 2 uit hun groep) worden uitgenodigd voor de finaledag voor “De Beste Keeper(ster) van Nederland”.  Meer informatie hierover vindt u op de website van Frans Hoek Sport.
Programma:
Aanvang  9.30 uur bij s.v. Huizen (voor een routebeschrijving klikt u hier)

De training start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. We starten met een instructieprogramma: in groepen wordt een specifiek onderdeel van het keepen behandeld, in veel gevallen met behulp van hulpmiddelen, zoals de Tsjoek (= een veerkrachtig net) een Snelheidsmeter, het Voetbalkanon en het Gatenbord. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd.
Na training en gezamenlijke lunch (bij het deelnemersbedrag ingegrepen) volgt weer een specifieke keeperstraining. Daarna beginnen de één tegen één competities. Hieruit komt de beste keeper(ster) per leeftijdscategorie.

De dag kent een wisselende inhoud waarbij veel aspecten van het doelverdedigen aan de orde komen. Keepers en keepsters vanaf zes jaar van verschillende niveaus krijgen tijdens die dagen weer een zetje in de juiste richting om goed en vooral gericht bezig te blijven.

Deelname is voor iedereen die geïnteresseerd is in het keepen: jongens, meisjes en G-keepers (graag zelf voor begeleiding zorgen s.v.p.). De kosten voor deze dag zijn € 19,90 per persoon. Bij dit bedrag is een lunch en shirt inbegrepen.

Heeft uw kind interesse om deze dag bij te wonen? Vul dan het inschrijfformulier in. Graag het bedrag ad. € 19,90 overmaken naar NL45RABO0191222232 t.n.v. s.v.  Huizen o.v.v. voornaam en achternaam / Keepersdag Sv huizen.

 

Ik hoop dat deze informatie u duidelijk is. Hebt u toch nog vragen, schroom niet om contact op te nemen. Wij zien u graag bij s.v. Huizen op 21 oktober!

 

Met sportieve groet,

 

Organisatie Keepersdag s.v. Huizen

Denise Bakker
(E) email keepers@svhuizen.nl
(M) 06 13 56 36 76

© Sportvereniging Abbenes