Abbenes Open Toernooi

Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes 2018

Jaarlijks organiseert de vereniging, nu al 32 jaar, een Open Toernooi voor dubbel- en enkelspelers uit de ruime omgeving van Abbenes. In verschillende leeftijdscategorieën en speelsterktes worden ruim 150 partijen gespeeld om de titel van ‘Open Abbenes Kampioen’. Dat de vereniging een gezelligheidsvereniging is blijkt uit het feit dat het park ’s middags reeds gevuld is met deelnemers van 50 jaar en ouder. Zij komen vanuit diverse regio’s als Amsterdam, de Bollenstreek, de Venen en de Haarlemmermeer. Vanaf 18.00 uur strijden de 17 en 30-plussers om de enkel en heren-, dames- en gemengd dubbel titels. Mede dankzij de twee banen met verlichting is het nu niet meer nodig om partijen bij kaarslicht uit te spelen.
Sportief gezien staat het toernooi op hoog niveau. Er klinkt zelden of nooit enig wanklank op de banen in Abbenes. Kortom, een leuke week voor SVA-leden, dorpsgenoten, deelnemers en organisatie.

De gegevens over het toernooi:

Categorieën
5 30+ (HD,DD,GD)
6 17+ (HD,DD,GD)
6 30+ (HE,DE,HD,DD,GD)
7 17+ (HD,DD,GD)
7 30+ (HE,DE,HD,DD,GD)
6/7/8 50+ (HD,DD,GD).
Let op: de 50 plus wordt overdag gespeeld en telt niet mee voor de KNLTB ranking.

Toernooiweek: 4 t/m 10 juni 2018 – u kunt het toernooi volgen op www.toernooi.nl (avond toernooi) / (50+ dagtoernooi).


Vleeschhouwerij De Scharrelaer opnieuw hoofdsponsor voor open tennis toernooi Abbenes

Voor het tweede jaar op rij is Vleeschhouwerij De Scharrelaer uit Nieuw Vennep bereid gevonden zijn naam te geven aan het kleine, gezellige Open Tennis Abbenes toernooi in de Haarlemmermeer.

Vlak voordat de posters bij de omliggende verenigingen zijn opgehangen heeft de toernooileider de nieuwe poster overhandigt aan Pieter Modderman van Vleeschhouwerij De Scharrelaer.

SVA Open Toernooi 2018

 


De commissie

SVA Open AbbenesU wordt de hele week gecontroleerd, gebeld, aangemoedigd door de Open Toernooi Commissie.

Hannelore
De open toernooileider. Zij verwerkt uw inschrijvingen en ziet toe op een meest optimale planning. Samen met Gerrit, onze nieuwe sponsorman, heeft  Hannelore de werving van sponsorenop haar genomen! En met succes.

Ria
Ria is de steun en toeverlaat van de 50+ tennissers in de regio. Ook dit jaar weer volop actief tijdens het dagtoernooi en in de avond is ze wel aanspreekbaar maar heeft ze vrij voor de activiteiten.

Jeroen
Onze beller, grappen maker, zelfgemaakte taart leverancier en sportieve leraar. Jeroen slaat zelf ook graag een bal dus misschien ziet u hem niet alleen achter de tafel maar ook op de baan!

Chantal
Nieuw in de commissie maar een echte Abbenesser! Chantal ziet u achter de inschrijftafel en zal zich inwerken in plannen van wedstrijden. Maar zoals alle commissieleden… moet je gewoon alles doen!

Hannie
Naast Ria onze tweede 50+ coach voor het dagtoernooi. Daarnaast altijd inzetbaar voor andere te regelen klusjes. Regent het overdag en moeten we naar de hal dan is Hannie uw gids!

Miek
Meisje voor alles… website, pers en fotografie. Begeleiding avond toernooi en alle neven activiteiten tijdens het tennissen die met thema’s te maken hebben.


Toernooi sponsoren 2018

SVA Open Toernooi 2018

Vleeschhouwerij De Scharrelaer – Nieuw Vennep
D Advies – Abbenes
Svala Auto – Katwijk
Lintberg – Weesp
Verdel ICT & Media – Roelofarendsveen
LJ Sport – Lisse
Miek Stap – Abbenes


Laatste nieuws…

Echt het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook

Onze beroemde/beruchte ‘Wij hebben vernomen dat…” 2018:

Of bekijk ons online fotoboek!

SVA SNAPSHOTS

  • 10
  • 9
  • 8
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
© Sportvereniging Abbenes