Abbenes Open Toernooi

Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes 2020

GAAT NIET DOOR

Beste toernooitijgers,

na de persconferentie van gisterenavond waarbij we hebben geleerd dat er tot 1 juni geen evenementen mogen worden georganiseerd, heeft de open toernooi commissie van SV Abbenes een whatsapp overleg gehad. Uitkomst: de commissie heeft besloten om het open toernooi dit jaar niet verder te organiseren. De poster lag klaar om bij de verenigingen te worden opgehangen, persbericht was geschreven, maar ons toernooi zit te kort op de 1 juni datum van het kabinet.

Wij willen de sponsoren die al toezegging hadden gedaan bedanken voor hun sponsoring, we hopen dat we in 2021 weer een beroep op ze mogen doen. We hebben vanmorgen de sponsoren en de KNLTB laten weten ons toernooi terug te trekken voor dit jaar.

Wij wensen jullie alle gezondheid en later in het jaar weer veel tennisplezier.

Ria, Hannie, Jeroen, Hannelore en Miek

Jaarlijks organiseert de vereniging, nu al 34 jaar, een Open Toernooi voor dubbel- en enkelspelers uit de ruime omgeving van Abbenes. In verschillende leeftijdscategorieën en speelsterktes worden ruim 150 partijen gespeeld om de titel van ‘Open Abbenes Kampioen’. Dat de vereniging een gezelligheidsvereniging is blijkt uit het feit dat het park ’s middags reeds gevuld is met deelnemers van 50 jaar en ouder. Zij komen vanuit diverse regio’s als Amsterdam, de Bollenstreek, de Venen en de Haarlemmermeer. Vanaf 18.30 uur strijden de 17 en 30-plussers om de enkel en heren-, dames- en gemengd dubbel titels. Mede dankzij de twee banen met verlichting is het nu niet meer nodig om partijen bij kaarslicht uit te spelen.

Sportief gezien staat het toernooi op hoog niveau. Er klinkt zelden of nooit enig wanklank op de banen in Abbenes. Kortom, een leuke week voor SVA-leden, dorpsgenoten, deelnemers en organisatie.

De gegevens over het toernooi:

5 30+ (HD,DD,GD)
6 17+ (HE,DE,HD,DD,GD)
6 30+ (HD,DD,GD)
7 17+ (HE,DE,HD,DD,GD)
7 30+ (HD,DD,GD)
6/7/8 50+ (HD,DD,GD).
Let op: de 50 plus wordt overdag gespeeld en telt niet mee voor de KNLTB ranking.

Toernooiweek: 1 t/m 7 juni 2020 – u kunt het toernooi volgen op www.toernooi.nl (avond toernooi) / (50+ dagtoernooi).

De commissie

SVA Open AbbenesU wordt de hele week gecontroleerd, gebeld, aangemoedigd door de Open Toernooi Commissie.

Hannelore
De open toernooileider. Zij verwerkt uw inschrijvingen en ziet toe op een meest optimale planning. Naast toernooileider heeft  Hannelore ook de werving van sponsoren op haar genomen! En met succes.

Ria
Ria is de steun en toeverlaat van de 50+ tennissers in de regio. Ook dit jaar weer volop actief tijdens het dagtoernooi en in de avond is ze wel aanspreekbaar maar heeft ze vrij voor de activiteiten.

Jeroen
Onze beller, grappen maker, zelfgemaakte taart leverancier en sportieve leraar. Jeroen slaat zelf ook graag een bal dus misschien ziet u hem niet alleen achter de tafel maar ook op de baan!

Hannie
Naast Ria onze tweede 50+ coach voor het dagtoernooi. Daarnaast altijd inzetbaar voor andere te regelen klusjes. Regent het overdag en moeten we naar de hal dan is Hannie uw gids!

Miek
Meisje voor alles… drukwerk, website, pers en fotografie. Begeleiding avond toernooi en alle neven activiteiten tijdens het tennissen die met thema’s te maken hebben.

Toernooi sponsoren 2020

Tuincentrum Suidgeest – Nieuw Vennep