Vrijwilligers gezocht: Tuinklussen op 20 & 27 september

Scan via gerda Douma.  Boerenbond/ Welkoop - Spitten zonder spit. Plezierig tuinieren zonder lichamelijke klachten.
Tuinieren wordt nog plezieriger.

BoerenBond/Welkoop heeft een uniek assortiment ergonomisch tuingereedschap ontwikkeld onder de naam Ergonomisch Comfort gereedschap. Dit assortiment omvat in totaal 7 producten.

Met deze producten wordt tuinieren nog plezieriger en zorgt voor een ergonomisch goede werkhouding. De producten zorgen voor een betere lichaamshouding en geven een comfortabele grip. Het assortiment bestaat uit: een spade, graskantensteker, 14-tands hark, gras hark, bladhark, schoffel en cultivator.
17 september 2018
Onder de enthousiaste leiding van Marga Opstal gaan we weer aan de slag in de tuinen op het park en daar zoeken we nog vrijwilligers voor!

Wanneer? Donderdag 20 en donderdag 27 september.

Hoe laat? Start om 09:00 uur tot uiterlijk 13:00 uur.

Aanmelden kan via e-mail aan Marga of telefonisch via 06 20 13 53 39.